De SRT bevestigt dat het treinstation Hua Lamphong de sloopkogel bespaard zal blijven.

BANGKOK:- De Thaise Staatsspoorwegen heeft bevestigd dat het oude eindpunt van de Hua Lamphong-spoorweg niet zal worden gesloopt of gesloten.

De directeur van de afdeling public relations van het SRT, khun Ekarat Sri-arayanpong sprak de bevestiging daarvan uit en zei dat minister van Transport, khun  Saksayam Chidchob de SRT opdracht had gegeven om openbare hoorzittingen te organiseren over de toekomst van Hua Lamphong.

De directeur zei dat Hua Lamphong commercieel ontwikkeld zou worden en over 30 jaar waarschijnlijk 800 miljard baht zou opleveren voor de SRT.  De inkomsten zouden genoeg zijn voor het staatsbedrijf om zijn geaccumuleerde verliezen ter waarde van 150-160 miljard baht op te lossen, zo beweerde hij.

De SRT heeft SRT Asset Co opgericht om de ontwikkeling van al zijn percelen te beheren en zou voorkomen dat het ontwikkelingsproject van Hua Lamphong gevolgen zou hebben voor de algemene bevolking, zei de heer Ekarat. 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TNA News
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: TNA News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!