In het noorden van Thailand begint het flink kouder te worden terwijl het zuiden van Thailand met méér regenbuien te maken krijgt

BANGKOK:- Het TMD liet vandaag weten dat een vrij sterk hogedrukgebied het hoger gelegen Thailand bedekt.  Het zal daar vandaag koel tot koud weer gaan worden, terwijl er een harde wind voorspeld is.

Ondertussen heerst er een vrij sterke noordoostelijke moesson over de Golf en het zuiden, dientengevolge krijgen sommige gebieden in het lagere zuiden te maken met aanhoudende regenval, soms met zeer zware regens

De bewoner moeten oppassen voor deze ernstige weersomstandigheden die kunnen leiden tot plotselinge overstromingen en mogelijke aardverschuivingen.

De zeegolven in de Golf van Thailand zullen hoogtes kunnen bereiken van 2-3 meter hoog en meer dan 3 meter hoog gebeide met onweersbuien.  Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan en zich niet in gebieden met onweersbuien begeven, terwijl kleine boten tot 2 december aan de wal moeten blijven.

In Bangkok is het s’ morgens koel, met hier en daar een lichte regenbui, de temperatuur zal in het bereik van de 24 tot 32° Celsius komen te liggen terwijl er een stevige Noordoostelijke wind staat.

De actuele weersvoorspelling voor de komende 24 uur kunt u ieder uur op Olleke Bolleke Radio in Thailand beluisteren.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!