Groep mannen in het zuidelijk gelegen Pattani gearresteerd omdat ze zich zouden voordoen als politieagenten om de lokale bevolking af te persen

PATTANI:- Vijf mannen die zich voordeden als politieagenten in de provincie Pattani in het zuiden van Thailand zijn gisteren gearresteerd.  De verdachten zouden drugsverslaafden of tieners geld of eigendommen hebben afgeperst.

De politie van Yaring werd gewaarschuwd dat mannen zich afschilderden als leden van de politie van Yaring in een dorp in het kanton Laem Pho.  

In de Thaise krant “The Nation” was te lezen dat de mannen verkleed waren als politieagenten en politiebadges op de borst droegen.  De mannen kozen naar verluidt lokale tieners of mensen die verdovende middelen gebruikten als hun afpersingsslachtoffers.  

De neppolitie zou de bewoners vragen of ze hun bezittingen mochten inspecteren en hen soms afpersen voor geld of eigendom.  De politie heeft de vijf mannen inmiddels aangehouden.

Vorige maand nog, werd een man uit Bangkok gearresteerd nadat hij zich zou hebben voorgedaan als politieagent en gedurende een periode van zes maanden meer dan 40 keer sekswerkers had verkracht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand  
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!