Gratis quarantaineverblijf voor Thaise ingezetene vervalt per 1 juli

~DE KOEK IS OP~
(Het maximaal haalbare is bereikt, meer zit er niet in)

BANGKOK:- Mensen met een Thais paspoort die hun vaderland willen bezoeken of terugkeren naar huis zullen moeten gaan betalen voor hun quarantaine, omdat de regering binnenkort stopt met het verstrekken van gratis accommodatie, zo meldt het Bureau van de Nationale Veiligheidsraad (ONSC).

Generaal Natapol Nakpanit, zijnde de secretaris-generaal van de ONSC, zei dat het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA sinds maart de annuleringen van de quarantainevoorzieningen van de staat in de gaten houdt, aangezien er maar weinig mensen uit het buitenland komen.

Hij voegde eraan toe dat de autoriteiten overwegen een gereduceerd tarief aan te bieden voor alternatieve staatsquarantaine.

De Staatsquarantaine zal per 1 juli ophouden te bestaan, tenzij de premier anders heeft bevolen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!