Buitenlandse toeristen moeten de eerste drie dagen in quarantaine in het “Pattaya Move On” -plan van augustus

~DE WAARHEID LIGT IN HET MIDDEN~
(Een compromis ligt voor de hand)

PATTAYA:- Uw nieuwsbeer Olleke Bolleke in Thailand las zojuist in het zakelijke blad ‘Bangkok Business News’ dat de kustplaats Pattaya toch opengaat voor het buitenlands toerisme.

Het sleutelwoord voor deze stad aan de oostkust is “Pattaya Move On”, welke is gepland op 1 augustus te beginnen, dit geheel in lijn met het Phuket Sandbox-model dat over twee weken van start gaat.

De redactie van ‘Bangkok Business News’ citeerden het hoofd van de Chonburi Tourism Business Association Thanet Supharothatrangsi en herhaalden zijn bewering – zoals eerder gemeld door uw nieuwsbeer – dat tenzij Pattaya 900.000 vaccindoses krijgt voor mensen in Banglamung en Sattahip toerisme tot het vierde kwartaal van 2022 voor buitenlandse toeristen mogelijk zal zijn.

Ze benadrukten wel dat als onderdeel van het “verzegelde route”-plan van het resort voor de twee kustdistricten buitenlanders de eerste drie dagen na een eerste test in quarantaine moeten worden geplaatst.

Natuurlijk zouden alleen degenen die twee vaccindoses hadden gehad überhaupt Thailand binnen mogen.

Ze vulden hun rapport met oude statistieken over toeristeninkomsten in Pattaya, de verwoestende impact van de pandemie op de inkomsten en het feit dat slechts iets meer dan 100 van de meer dan 1000 hotels open waren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Business News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Bangkok Business News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!