Granaataanval kost een ranger in het zuidelijke Pattani het leven

PATTANI: Een paramilitaire ranger werd gisteren gedood tijdens een granaataanval op zijn post in het district Panare. De aanvallers reden in auto langzaam één beveiligingshokje in het dorp Ban Nam Bor voorbij en gooiden drie handgranaten naar binnen.

Twee van de granaten gingen af ​​en ranger Chanachai Yodthong, een inwoner van Songkhla’s Hat Yai-district, raakte daarbij ernstig gewond.  Hij bezweek aan zijn verwondingen op weg naar Panare Hospital.  Ter plaatse leed sergeant Wisitsak Thienkaeo aan gehoorproblemen en pijn op de borst.

De aanval vond plaats voordat het zuidelijke kantoor van het Internal Security Operations Command zijn optredens in het boekjaar 2021 aankondigde in het Inkayuthaborihan-kamp in het Nong Chik-district van Pattani op vroege donderdagochtend.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Abdullah Benjakat
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!