De taxi’s in de hoofdstad van Thailand zullen worden voorzien van Covid19 scheidingswanden

BANGKOK:-De Minister van Transport, Khun Saksayam Chidchob zat gisteren de lancering voor van een project om anti-Covid-wanden in taxi’s in Bangkok te laten installeren.

Het project “Taxi’s met scheidingswanden in het Nieuwe Normaal” heeft als doel de veiligheid en het vertrouwen in taxidiensten te vergroten.

Ongeveer 3.000 taxi’s in Bangkok zullen worden uitgerust met scheidingswanden van helder acryl tussen chauffeurs en passagiers, zonder extra kosten voor gebruikers.

Khun Saksayam zei dat elke bedrijfssector moet voldoen aan de Covid-19-beperkingen om het vertrouwen in gezondheidspreventiemaatregelen te vergroten.

De hoogwaardige acrylafscheidingen zijn geleverd door SCG Chemicals en ontworpen om het zicht niet te belemmeren of de werking of veiligheid van taxi’s te beïnvloeden, aldus het Land Transport Department.  

Passagiers zullen feedback geven via een QR-code die op de scheidingswanden is gedrukt, voordat de afdeling beslist of de taxiverdelers landelijk worden uitgerold.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok 
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!