Gouverneur Aswin moet nog beslissen over deelname aan volgende gouverneursverkiezing van Bangkok

BANGKOK:- De gouverneur van Bangkok, khu. Aswin Kwanmuang, liet gisteren weten dat hij nog niet heeft besloten of hij aan de volgende gouverneursverkiezing zal deelnemen en in afwachting is van een aankondiging door de Staatscourant.

 “Ik heb nog niet over mijn aanvraag nagedacht”, zei hij tijdens een bezoek aan de Saphan-tempel in het district Khlong Toei.  “Laat de tijd de rechter zijn.  Nu denk ik elke dag na over hoe ik mensen blij kan maken, zodat ze niet in de problemen komen door de huidige virusuitbraak.”

Khun Aswin zei ook dat de voortgang van het MRT Green Line-project zal afhangen van een kabinetsvergadering die op 22 februari wordt verwacht.

“In dit verband wil ik het hebben over het tarief.  We willen niet dat het 65 baht overschrijdt.  Als het kabinet dit goedkeurt, zullen we zien wat de mensen echt ten goede komen.  Te midden van een slechte economie hopen we dat dingen goedkoper worden voor mensen”, zei hij.

 “Volgens de BMA-normen kan ik u vertellen dat het tarief per kilometer niet hoger mag zijn dan 1,29 baht.  Andere operators zijn zeker duurder, dat bevestig ik”, voegde Aswin eraan toe.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!