Gouden ketting van 3 miljoen baht vereist dikke nek en een vette portemonnee (of was het net andersom?)

CHONBURI:- Khun Chin Yaowarat, eigenaar van goudwinkel Chuencheeva Homslip adverteerde ermee, dat u Voor slechts 2,94 miljoen baht de trotse eigenaar kunt zijn van deze 100 baht-gewicht Chinese Nieuwjaar gouden ketting.

De gouden ketting van bijna 3 miljoen baht werd tijdens het Chinees Nieuwjaar tentoongesteld in goudwinkel in Chonburi

 De ketting van 1,5 kilogram van de goudwinkel Chin Yaowarat was op 31 januari niet verkocht, maar vorig jaar wel een soortgelijk sieraad van 60 baht met een waarde van ongeveer 1,8 miljoen baht.

De uiteindelijke prijs van kettingen en sieraden is door vakmanschap hoger gestel dan de werkelijke goudwaarde.  Khun Chuencheeva zei dat 1.000 baht wordt toegevoegd aan de prijs voor elk baht-gewicht, wat 100.000 baht toevoegt aan de grote ketting en merkte flauwtjes op dat de sluiting van de grote ketting alleen al 5 baht weegt.

De enorme ketting trok grote menigten naar de winkel in het Don Hua For-filiaal van het Robinson warenhuis in de stad.

Khun Chuencheeva benadrukte dat de ketting niet alleen een etalage sierrad is en kan worden gekocht.  Of, zei ze, mensen kunnen nog zwaardere – en duurdere – artikelen in haar winkel bestellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya Mail 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!