Gouden ketting ‘snatcher’ binnen vier uur door de politie van Pattaya aan zijn jasje getrokken

PATTAYA:- Een gauwdief die beweerde werkloos te zijn, werd na slechts vier uur op de vlucht geslagen te zijn, door de politie van Pattaya gearresteerd. Kolonel Kullachart Kullachai, hoofdcommissaris van het politiebureau op de Beach Road van Pattaya gearresteerd. Dit nadat de 30-jarige man khun Theeramate Rasameduen, naar verluidt een gouden ketting bij een Thaise vrouw die in Soi Buakhao met haar buitenlandse vriend van de nek gegrist had. 

Volgens berichten sprong khun Theeramate, na de diefstal gelijk op een motorfiets en tufte met de gouden halsketting van het slachtoffer weg, maar lang heeft hij niet naar het blinkende goud mogen kijken. De politie had slechts vier uur nodig om hem te traceren en arresteerde de dader in zijn woning.

Khun Theeramate bekende naar verluidt zijn misdaad en beweerde dat hij het in een plotselinge impuls deed omdat hij gestrest was en weinig geld had omdat hij werkloos was. “Ik wil mijn excuses aanbieden aan het slachtoffer. Ik zit in een neerwaartse spiraal van het leven en weet echt niet meer wat ik moet doen’, zo bekende de verdachte aan hoofdcommissaris Kullachart. Hij beweerde ook nog dat hij de ketting onderweg had verloren en niet wist waar de ketting nu was.

Commissaris Kullachart heeft echter naar verluidt het strafblad van de verdachte bekeken en vastgesteld dat hij in 2012 en 2016 twee soortgelijke misdaden had gepleegd in respectievelijk de gebieden Laem Chabang en Pattaya. De verdachte zit bij het ter perse gaan in politiehechtenis en ondertussen zijn zonde moeten overdenken totdat de juridische procedure ondergaat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!