Glurende jongeman maakte in een openbaar toilet in Oost-Thailand de misstap van zijn leven

CHACHOENGSAO:- Een 17-jarige jongeman sloop afgelopen weekend een openbaar damestoilet in de provincie Chachoengsao in en filmde stiekem een ​​vrouw terwijl ze op het gemak zat.

Hij koos echter de verkeerde vrouw, want ze bleek een zwarte band te hebben in taekwondo 😎 Het hele incident werd vastgelegd op camerabeelden.

De 28-jarige khun A. (pseudoniem) zag de telefoon van de dader boven afscheiding uitsteken en volgde hem naar buiten omdat ze hem aan zijn schoenen herkende.

Hij sprong op zijn motor en probeerde te ontsnappen, maar was niet snel genoeg, khun A bewerkt hem met stoten en trappen van alle zijde waar ze hem maar kon raken.

Een keer heeft hij haar tegen de grond geslagen, maar ze rolt achteruit en veert meteen weer op. Ze geeft nog meer stoten en pakt zijn telefoon om bewijs te vinden dat hij haar heeft gefilmd.

Daarna liet ze het filmpje aan haar collega’s (getuigen) zien en verwijderde het daarna. Ze zei dat ze zo boos was op het gedrag van de jongeman dat het haar rood voor de ogen werd.

Khun A. vertelde de media dat ze een zwarte band heeft in taekwondo vechtsport.

Ze zei dat ze in de vechtsport het district vertegenwoordigde en veel gouden medailles heeft gewonnen voor haar vechtsportvaardigheden, die ze op zevenjarige leeftijd begon te leren.

 De 17-jarige dader, die een gescheurd overhemd droeg, legde uit dat hij bier dronk en haar alleen filmde omdat hij zich “dronken en overmoedig ” voelde.

Met een pet over zijn gezicht om zijn identiteit te verbergen, sprak hij met de media en bood hij publiekelijk zijn excuses aan voor zijn actie.

Khun A. wil vrouwen waarschuwen om voorzichtig te zijn en uit te kijken in openbare toiletten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ch3plus
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: ch3plus.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!