Boot op het Mapprachan-reservoir in Pattaya omgeslagen waarbij een Thaise visser kwam te verdrinken

PATTAYA:- Een kleine boot kapseisde in het Mapprachan-reservoir en daarbij verdronk een 47-jarige man. De politie van Nongprue en het waterreddingsteam van Sawang Boriboon haastten zich naar het Mapprachan-reservoir in het Nongprue-subdistrict van Banglamung nadat ze een melding van een vermiste persoon hadden ontvangen.

De vermiste persoon was een 47-jarige Thaise man genaamd Khun Boonsuan Somsanoh, volgens zijn vrouw die in paniek aan de kust wachtte. Ze zei dat haar man met zijn kleine boot over het reservoir peddelde om een ​​visfuik in het stuwmeer te leggen voordat het bootje omsloeg en de man vermist werd.

Na 7 uur zoeken vond Sawang Boriboon gisteren rond 5.30 uur de man drijvend in het midden van het Mapprachan-reservoir. Hij werd teruggebracht naar de kust en werd dood verklaard door de politie van Nongprue te midden van zijn rouwende familie en familieleden.

Er werden geen wonden op zijn lichaam aangetroffen, zo verklaarde Luitenant Siriyaporn Kongpetchak, een rechercheur op het politiebureau van Nongpru. 

De visserman zou naar het politieziekenhuis worden vervoerd om autopsie te ondergaan om de doodsoorzaak vast te stellen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!