Gistermiddag werd een stoffelijke overschot van een Thaise vrouw voor de kust van Jomtien uit zee gehaald

JOMTIEN:- Gistermiddag werd het lichaam van een vrouw uit de provincie Roi Et uit de zee bij Jomtien geborgen. Volgens de politie van Pattaya zijn er geen tekenen van een fysieke aanval op het lichaam gevonden.

Het lichaam van het slachtoffer werd s’middags drijvend in de zee bij Jomtien gezien, op ruim twee kilometer afstand van de Bali Hai-pier. Ze droeg een blauwe korte spijkerbroek, een zwart hemdje, een zwarte rugzak en een gouden ketting welke ze in haar mond had toen ze werd gevonden.

De politie van Pattaya vond het identiteitsbewijs van het slachtoffer in de rugzak, waaruit bleek dat haar naam Thitinan Nilphan, 44, uit de provincie Roi Et was. De politie kon volgens rapporten ook geen aanwijzingen vinden voor een fysieke aanval op haar lichaam. Haar geschatte tijdstip van overlijden was niet later dan een dag.

Het lichaam van het slachtoffer werd naar een ziekenhuis overgebracht voor een uitgebreide autopsie. De omstandigheden waaronder ze in de zee dreef worden  nog onderzocht door de politie van Pattaya.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TMN Kabel-TV Pattaya 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TMN Kabel-TV Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!