Gisteren zijn er nog eens 500.000 Sinovac vaccins in Thailand aangekomen

~IN EEN SNELTREIN VAART~
(Uiterst voortvarend te werk gaan)

BANGKOK:  De Ambassade van de Volksrepubliek China verklaarde gisteren , 14 mei 2021, op sociale media dat de laatste levering van 500.000 Sinovac vaccins vanuit China in Bangkok was aangekomen.

Dit komt nu Thailand zijn inspanningen om te vaccineren in het Koninkrijk, met name Bangkok, aanzienlijk heeft versnelt, aangezien een huidige uitbraak van infecties in het land verdere schade aan de economie veroorzaakt en mogelijk plannen voor heropening voor het broodnodige buitenlandse toerisme later dit jaar zou kunnen vertragen.

Deze Sinovac komt slechts een paar weken voordat doses lokaal geproduceerde Astrazeneca in het koninkrijk beschikbaar zullen zijn, waarbij fabrikanten eerder deze maand aan de pers verklaarden dat er geen tegenslagen of vertragingen in de productie waren opgetreden.

De doses zullen een standaardkwaliteitscontrole ondergaan door het ministerie van Volksgezondheid voordat ze worden gedistribueerd naar provincies en gebieden, zoals beoordeeld door het Department of Disease Control, om de huidige Covid-19-uitbraak in Thailand te helpen beheersen.  

Pattaya zal naar verwachting ten minste 20.000 doses van deze huidige levering krijgen, zo weet uw nieuwsbeer u te vertellen.

De overgrote meerderheid van de doses zal echter naar verwachting worden verspreid in gemeenschappen in en rond het gebied van Bangkok die momenteel gelokaliseerde infecties doormaken en de meerderheid van de uitbraken in het land vormen.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chinese ambassade Bangkok. 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Facebook 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!