De inwoners van Hua Hin en toeristisch personeel kunnen in juni in de rij gaan staan voor de Covid19 vaccinatie

~IETS IN PETTO HEBBEN~
(Iets in het verschiet hebben)

HUA HIN:- In een poging om de toeristenindustrie aan het draaien te krijgen, heeft het Comité voor Nationaal Toerismebeleid het Hua Hin Recharge-project goedgekeurd, waarbij bewoners en medewerkers in het toerisme een Covid19 vaccinatie gaan krijgen.

In de afgelopen week keurde de commissie een proefplan goed om buitenlandse toeristen met een vaccinpaspoort vanaf oktober Prachuap Khiri Khan, Bangkok, Phetchaburi en Buri Ram te laten binnenkomen.

Khun Traisulee Traisoranakul, de woordvoerder van de regering, zei dat het panel ook ermee instemde om toeristisch personeel landelijk te laten vaccineren in overeenstemming met het plan van de regering om het land te heropenen en vertrouwen te winnen.

Het plan zal binnen deze maand nog worden voorgesteld aan het Centrum voor Covid-19 Situation Administration.

In het kader van het Hua Hin Recharge-project zei ze dat de regering volgende maand de aanschaf van 350.000 doses zal versnellen om bewoners en toerismepersoneel in het gebied te vaccineren.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!