Gisteren een record aantal Corona overlijdens in Thailand

~DE DOOD KENT GEEN LIEVE KINDEREN~
(Iedereen sterft uiteindelijk)

BANGKOK:- Gisteren meldde het staatscentrum voor Covid-19 Situation Administration (CCSA) 7 overlijdens, het hoogste aantal coronaslachtoffers sinds de pandemie ruim een ​​jaar geleden begon.  Dit verhoogde het aantal doden tot 117. 

Een van de dodelijke slachtoffers was een 24-jarige vrouw in de provincie Phatthalung, die op 7 april een pretpark bezocht en op 17 april positief testte.  Ze stierf drie dagen later.  Ze leed aan zwaarlijvigheid.  

Het tweede dodelijke slachtoffer was een 48-jarige Saraburi-vrouw die aan allergieën leed.  Ze kwam op 5 april in contact met een Covid-patiënt en werd op 19 april opgenomen in het ziekenhuis.  Ze stierf de volgende dag.  

Het derde geval was een 83-jarige man uit Bangkok die leed aan hoge bloeddruk en hyperlipidemie.  Hij testte positief op 24 maart en stierf op 20 april.  

De vierde dood was een 80-jarige bedlegerige patiënt in Nakhon Pathom.  Ze testte positief op 16 april en stierf de volgende dag in het ziekenhuis.  

QHet vijfde dodelijke slachtoffer was een 45-jarige man uit Bangkok die leed aan hoge bloeddruk en hyperlipidemie.  Hij kwam op 9 april in contact met een Covid-19-patiënt, werd op 19 april in het ziekenhuis opgenomen en stierf de volgende dag.  

De zesde dood was die van een 59-jarige medewerker van de sociale onderneming in Bangkok die aan diabetes leed.  Hij werd op 20 april in het ziekenhuis opgenomen en stierf diezelfde dag.  

Het zevende dodelijke ongeval was een 86-jarige inwoner van Bangkok die stierf aan een hartaanval veroorzaakt door complicaties met het coronavirus.  Hij ontmoette een patiënt van Covid 19 op 5 april en testte positief op 16 april.  Hij stierf woensdag.  

QVan de 1.458 nieuwe Covid-19-gevallen waren de meeste of 446 in Bangkok, gevolgd door 118 in Nonthaburi, 99 in Chiang Mai en 97 in Chonburi.  Vanaf donderdag was het aantal bevestigde gevallen in Thailand gestegen tot 48.113.  Hiervan waren 44.867 lokaal besmet, waaronder 20.914 die via proactieve tests werden aangetroffen, terwijl 3.246 terugkeerders waren.  

QDe provinciale gezondheidsafdeling van Chonburi meldde donderdagochtend 97 nieuwe Covid-19-gevallen, een lichte stijging in vergelijking met de vier voorgaande dagen.  Met 46 besmettingen waren de meeste gevallen in het district Banglamung met de stad Pattaya.  De stad Chonburi volgde met 18 gevallen, Sri Racha met 8, Bor Thong met 5, Sattahip, Pan Thong en Koh Si Chang met elk 4, Phanat Nikhom met 3 en Ban Bueng met 1. Vier besmette mensen wonen in een andere provincie.  

QIn de afgelopen 24 uur ontvingen 141.670 mensen landelijk hun eerste vaccinatie tegen Covid-19, terwijl 10.560 mensen hun tweede vaccinatie ontvingen.  Het totale aantal toegediende doses in Thailand is gestegen tot 864.840.  

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!