Gisteravond trokken duizenden mensen naar het heiligdom van Ganesha om te bidden voor welvaart

BANGKOK:- Veel Thaise mensen togen gisteravond naar het Ganesha-heiligdom op het Ratchada-knooppunt in Bangkok om hun respect te betuigen aan Rahu – één van de negen belangrijkste hemellichamen in het hindoeïstische geloof – voor welvaart.

De soi’s en wegen in de buurt van het heiligdom waren overvol met duizenden toegewijden, wat verkeersopstoppingen veroorzaakte rond de kruispunten van Ratchada, Huai Kwang, Tiam Ruam Mitr en Phang Muang.

Het bezoek aan het heiligdom kwam nadat een aantal astrologen de Thaise mensen met het sterrenbeeld Ram en Weegschaal hadden geadviseerd om hun respect van woensdag 20.00 uur tot donderdag 2.41 uur te betuigen, wat hun ongekende welvaart zou brengen.

De mensen met een hindoeïstisch geloof in andere sterrenbeelden waar Rahu naartoe verhuist, zullen pech ondervinden. Ondertussen zullen degenen met sterrenbeelden, zoals de  Stier en Schorpioen, een voorspoedig jaar hebben.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation  
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!