Burgemeester van Hua Hin leidt “de grote schoonmaakdag” van de kanalen en trottoirs van Hua Hin

HUA HIN:- De gemeente Hua Hin voert haar inspanningen op om ervoor te zorgen dat de grachten schoon zijn en aangrenzende trottoirs van de stad vrij zijn van puin.

Khun Nopporn Wutthikul, burgemeester van Hua Hin, en andere hooggeplaatste leden uit de gemeenschap van deze kustplaats stroopte samen met ander gemeentelijk personeel de mouwen op bij het terugsnoeien van planten en struiken en  haalde overtollige waterhyacinten uit kanalen en waterwegen van Hua Hin.

De Kong Pra Chan, Pae Mai, Ruamsuk en Smorprong grachten werden helemaal tot aan Bo Fai schoongemaakt.

Het schoonmaken van de grachten wordt gedaan om ervoor te zorgen dat er in het kanaal géén vuil komt alsook om de doorstroming van regenwater te vergemakkelijken.

Ook zijn de trottoirs langs de grachten vrijgemaakt, waardoor het voor mensen die het gebied gebruiken gemakkelijker is om te wandelen en te sporten, zodat het gevaar om op hun ‘Toet’ te vallen, geminimaliseerd is

De ambtenarij van Hua Hin liet weten  dat het project om lokale kanalen schoon te maken door de hele stad zal worden voortgezet, ook langs Soi 102, het Nong Kae-treinstation en Ban Takiab.

De bovenstaande projecten zullen Hua Hin helpen om het imago van Hua Hin als een aangename stad te vergroten, zo menen de ambtenaren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: huahintoday 
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest-Thailand
Bron: huahintoday.com 

Eén gedachte over “Burgemeester van Hua Hin leidt “de grote schoonmaakdag” van de kanalen en trottoirs van Hua Hin”

 1. Goed idee 💡
  Ik ben iets ten noorden van het,, Hilton hotel,, geweest.
  Het leek wel een sloppenwijken.
  Stinkende sloot met mega veel afval!!!

  Maar waar gaat de berg afval heen??
  Hebben ze ook verbranding ovens??

  Blijf een goed idee, misschien moeten meer steden dit oppakken!!
  HUA Hin ziet er zo wie zo al beter uit dan bv. Pattaya!!
  WE gaan het zien!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!