De truck met de gecrashte Black Hawk helicopter betrokken bij verkeersongeval in Phatthalung

PHATTALUNG:- Een legertruck die de neergestorte Black Hawk-helikopter uit een bos in Songkhla moest vervoeren, raakte betrokken bij een ongeval terwijl de chauffeur in het district Khao Chaison probeerde een andere vrachtwagen met oplegger in te halen.

De chauffeur van de legertruck had de opdracht om het helikopter wrak van het Thepha-district naar een luchtvaartcentrum in de provincie Lopburi te brengen, waar het op last van Premier Prayut voor onderzoek gebracht moest worden.

Hij reed op de rechterrijbaan aan de noordkant van de Phetkasem-snelweg in Tambon Khao Chaison. De chauffeur vertelde de politie dat de andere vrachtwagen met oplegger links van hem was en plotseling naar rechts zwenkte.  Het raakte de zijkant van de legertruck, die vervolgens van de weg raakte en een boom raakte op de middenberm van de snelweg.

Volgens de politie was er slechts lichte schade aan de twee vrachtwagens.  Niemand raakte gewond.  De chauffeur van de andere vrachtwagen werd beschuldigd van roekeloos rijden.

De neergestorte Black Hawk-helikopter kreeg kort na het opstijgen een motorprobleem toen hij vrijdagochtend over tambon Wang Yai in het Songkhla-district Thepha vloog.  De piloot maakte een noodlanding in bomen op een rubberplantage.

Alle zeven mensen aan boord raakten gewond – luitenant-generaal Kriangkrai Srirak, commandant van de 4e legerregio, twee piloten, twee monteurs, een cameraman en een adjudant.  Ze werden uit het wrak gered en werden kort na de crash met spoed naar het ziekenhuis gebracht.  Luitenant-generaal Kriangkrai liep naar verluidt een gebroken bekken op.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Assawin Pakkawan

Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!