Gevangene met de hulp van zijn vrouw uit het Banglamung-ziekenhuis in Pattaya ontsnapt 

PATTAYA:- De wachtcommandant van politiebureau Banglamung kreeg een verontrustend bericht dat een gevangene met vermeende hulp van zijn vrouw uit het Bang Lamung-ziekenhuis was ontsnapt nadat hij aan zijn pielemuis was geopereerd.

Volgens een rapport van de politie ontsnapte een gevangene, die publiekelijk werd geïdentificeerd als khun Thanaphat Mayod, uit het ziekenhuis nadat zijn vrouw, die later werd geïdentificeerd als Khun Sangwasana Kuaysuwan, hem had bezocht.

Khun Sangwasana werd kort daarna in hechtenis genomen en bekende naar verluidt haar liefelijke hulp nadat ze een telefoontje had gekregen van Thanaphat met het verzoek een betonschaar voor hem te kopen.

Nadat de politie de camerabeelden in de omgeving hadden bekeken, onthulden ze tegen het vallen van de avond enkele details aan het publiek dat de betonschaar verborgen was in een ondoorzichtige plastic zak terwijl zijn vrouw Thanaphat een bezoek bracht en deze in het geheim aan hem overhandigde.

Er waren twee bewakers voor de gevangenenkamer in het ziekenhuis gestationeerd, maar naar verluidt hebben ze de ondoorzichtige tas niet doorzocht. Thanaphat ontglipte qqn het oog van de bewaker en zette het op het rennen.

De politie meldde dat een andere persoon, een voormalig gevangene, Thanaphat een telefoon leende om zijn vrouw om hulp te bellen.

De directeur van het ziekenhuis beweerde echter dat Thanaphat misschien niet al te ver was, aangezien hij nog steeds een operatie onderging en een buisje op zijn gezwollen genitale gebied had. De politieagenten zouden Thanaphat binnen de kortste keren kunnen arresteren, zo vertelde de directeur tegen “Snelle Jelle” onze stadsreporter.

Het was onduidelijk waarvoor Thanaphat in hechtenis zat of waarom hij een operatie nodig had, zo berichtte Jelle mij.

Iedereen die de ontsnapte gevangene herkent, moet 199, 1155 bellen of onmiddellijk contact opnemen met de politie van Pattaya.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!