Pattaya heeft het programma voor de Mono29 Pattaya Countdown 2024 bekend gemaakt

PATTAYA:- Het stadsbestuur van deze badplaats aan de oostkust van Thailand heeft het officiële programma voor de “Mono29 Pattaya Countdown 2024” bekendgemaakt. Voor de eerste keer ooit zal het langverwachte evenement plaatsvinden op Pattaya Beach van 29 tot 31 december. In voorgaande jaren werd het evenement gehouden op de Bali Hai Pier, maar de autoriteiten vonden het gebied de afgelopen jaren te druk om dat gebied veilig te kunnen blijven gebruiken.

Khun Poramase Ngampiches, de burgemeester van Pattaya, hield een persconferentie om het evenement “Mono29 Pattaya Countdown 2024” aan te kondigen.  De stad Pattaya is, in samenwerking met het provinciale bestuur van Chonburi, TAT en MONO29, bereid om het nieuwe jaar van 29 tot 31 december groots te verwelkomen.

Dit jaar zal het evenement het centrale strand van Pattaya transformeren in de locatie voor het entertainmentextravaganza met als thema ‘The Fantastic Beach’. 

Het evenement belooft toonaangevende artiesten en een prachtig vuurwerk gedurende drie nachten om het beste van het jaar te symboliseren. Het doel is om het toerisme in Pattaya te bevorderen, de kwaliteit van het toerisme in de regio naar een mondiaal niveau te tillen en gedurende de drie dagen en nachten een scala aan activiteiten aan te bieden, compleet met licht-, kleur- en geluid’s proformances.

Het evenement zal elke dag een uitgebreid programma van talloze gerenommeerde Thaise artiesten bevatten, waaronder Zom Marie, Nont Thanont, Slot Machine, Bus en Three Man Down op 29 december, Indigo, Tilly Birds, Klear, Bodyslam, Urboy TJ en Joey Boy op 30 december, en Violette Wautier, Lipta, Monik & Wanyai, Peet Peera, Boy Peacemaker, Peck Palitchoke en F.Hero op 31 december.

Daarnaast zal er op 31 december vanaf 19.00 uur het evenement “Koh Larn Countdown 2023” plaatsvinden op Koh Larn. Op het evenement zijn artiesten aanwezig als Namm Ronnadet, Rachyo en Mahahing Band.

In de nacht van 31 december wordt het evenement live uitgezonden op TV-station MONO29 zodat iedereen samen kan aftellen naar het nieuwe jaar.

Ik zou zo zeggen, mis het niet! en sluit u aan bij het wereldwijde entertainmentextravaganza van 29 tot 31 december voor de Pattaya Countdown 2024 op Central Pattaya Beach en op Koh Larn op 31 december!

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!