Gescheiden echtpaar in Noordoost-Thailand dood in de auto aangetroffen, politie doet onderzoek 

NAKHON RATCHASIMA:- Een bouwaannemer en zijn ex-vrouw werden vanmorgen in alle vroegte dood, elk met een enkele schotwond, in een auto in het hoofddistrict aangetroffen, zo maakte de politie bekend.

De auto stond langs de kant van de weg van Khok Krua naar Nong Pling bij Ban Sa Manora in tambon Khok Kruat.  De lichamen werden door een voorbijganger opgemerkt, die zijn ontdekking rond 2.30 uur bij het politiebureau van Pho Klang in het hoofddistrict meldde, zo vertelde kapitein Vinai Saensuk.

De recherche en medisch personeel van het Maharat Nakhon Ratchasima-ziekenhuis werden gestuurd om de plek te onderzoeken.

Ze vonden de 35-jarige Khun Sonthaya Soongmai, dood in de bestuurdersstoel met een 9 mm-pistool in zijn rechterhand.  Hij had een schotwond in zijn rechterslaap.  Op de passagiersstoel zat de 35-jarige khu. Sommutithita Natthakhamkhokkruat, die opmerkelijk genoeg ook een schotwond had in haar rechterslaap. In de auto werden twee gebruikte hulzen van 9 mm gevonden.

Kapitein Vinai zei dat Sonthaya en Sommutithita voorheen man en vrouw, met een kind waren. De man was een aannemer in de bouw en zij was een fabrieksarbeidster.  De twee gingen ongeveer vier maanden geleden uit elkaar toen Khun Sonthaya met een andere vrouw één relatie aanging.

 Sonthaya had de laatste tijd geprobeerd zich te verzoenen, maar Sommutitthita wees hem steeds af. Sonthaya ging maandagmiddag in zijn auto naar de fabriek in tambon Cho Ho waar Sommutithita werkte.  Toen ze na het werk naar buiten kwam, dwong hij haar onder schot in de auto en reed weg.  Haar collega’s waren getuigen en meldden het incident aan de politie van Cho Ho.

Het gescheiden echtpaar werd later dood aangetroffen in de auto, zo’n 20 kilometer van de fabriek. De politie doet onderzoek.  Aanvankelijk werd aangenomen dat de man zijn vrouw doodschoot en daarna zelfmoord pleegde.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: banmuang
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: banmuang.co.th

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!