Gepensioneerde militair vermist nadat zijn boot in het stuwmeer van de Srinakarin-dam kapseisde

KANCHANABURI:- De zoektocht werd vandaag  hervat naar een gepensioneerde militaire vlieginstructeur die vermist werd sinds de boot waarin hij zat, afgelopen zaterdag in het stuwmeer van de Srinakarin-dam in het district Si Sawat kapseisde. Het zou gaan om de 87-jarige khun Paithoon Rattanasuwan.

Khun Paithoon was afgelopen zaterdag met twee begeleiders in een motorboot gaan vissen, in het midden van het stuwmeer kapseisde de boot door sterke golven.

Khun Paithoon droeg geen reddingsvest en verdween al snel kopje onder, De twee andere mannen droegen wel reddingsvesten en wisten veilig aan land te zwemmen. 

De duikers van Stichting Pitakkan begonnen gisteren een zoektocht in het stuwmeer, maar werden gehinderd door een harde wind en aanhoudende regen. De zoektocht werd voor de nacht gestaakt en vandaag hervat.

Ambtenaren zeiden dat de heer Paithoon een voormalige pilootinstructeur was in de provincie Phitsanulok.  Na zijn pensionering verhuisde hij naar Plai Na Suan in tambon Na Suan in het district Si Sawat in Kanchanaburi.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Piyarat Chongcharoen 
Content: Olleke Bolleke in West-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!