Geile tieners bevuilen opnieuw het treinstation van Pattaya met condooms nadat politie haar toezicht opschort

PATTAYA:- Het gebied waar stapels spoorbielsen bij het treinstation van Pattaya liggen, is een nachtelijk jachtgebied geworden voor geile jongens en meisjes en die overal gebruikte condooms en afval achterlaten.

Zes maanden nadat de kranten smakeloze berichten hadden over seks in de buitenlucht op het treinstation van Pattaya, klaagt de lokale bevolking opnieuw over gebruikte condooms die daar verspreid liggen.

Meer dan 100 condooms, wikkels en maandverbanden lagen verspreid over het station, de sporen. De lokale bewoners klagen wederom steen en been, dat het weinig gebruikte station een nachtelijk jachtgebied is geworden voor geile jongens en meisjes die overal afval achterlaten.

Na de wrede berichten voerde de politie van Pattaya de patrouilles in het gebied op, maar toen de aandacht van het publiek zich op het volgende schandaal richtte, hield de politie het óók voor gezien.

Nu liggen de gebruikte condooms weer volop en eisen bewoners weer dat de politie hun patrouille’s hervat.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!