Geen teken van misdrijf rond de dood van Russische man in Zuid-Thailand opgemerkt!

SURAT THANI:- Er zijn geen teken van kwaad opzet bij de dood van een Russische toerist aan het licht gekomen, de man was al vier weken vermist, en wiens lichaam een paar dagen terug op Koh Phangan werd teruggevonden, aldus de politie.  

Het nog steeds geklede skelet van een man werd afgelopen woensdag gevonden door een hond door dorpelingen die land van onkruid schoonmaakte om op de Khao Raet-berg bij tambon Koh Phangan gewassen te kunnen planten.

De overblijfselen zijn naar verluidt Nikita Grigorev, 30, een Russisch staatsburger, die op 14 september verdween.  Zijn vriend, Pavel Chetvertinovskii, 35, diende op 15 september een klacht in bij de politie en beloofde een beloning van 35.000 baht voor degene die hem vond.

De hoofdcommissaris van Koh Phangan, zei dat het skelet compleet was, zonder breuken en gekleed in een oranje hemd en geruite korte broek, dezelfde kleding die Grigorev droeg toen hij voor het laatst levend werd gezien.  Bij het lichaam vond de politie een schoudertas van Grigorev, met daarin een portemonnee met wat geld, een paspoort, foto’s en een oplader voor een mobiele telefoon.  Er zijn geen aanwijzingen dat hij is vermoord.

De hoofdcommissaris zei dat de botten door lijkschouwers zouden worden onderzocht om zijn identiteit te bevestigen en de doodsoorzaak vast te stellen.  De politie heeft de Russische ambassade al geïnformeerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!