Gebouw in Chonburi stort in, bewoners weten het gebouw tijdig te verlaten

~REGIONIEUWS~

CHONBURI:- In het afgelopen weekend is een gebouw in het hoofddistrict van Chonburi ingestort, net nadat acht huurders waren verhuisd.  Er werden geen gewonden of doden gemeld.

De politie werd eergisteren om 20.00 uur op de hoogte gebracht van het incident, dat zich in het Bang Sai sub-district voltrok.

De Politie en hulpverleners kwamen ter plaatse om een in elkaar gestort twee verdiepingen tellende gebouw met acht kamers aan te treffen.

De buurtbewoners vertelde dat het gebouw ongeveer 20 jaar oud is.  Acht huurders waren verhuisd net voordat het gebouw instortte.  De bewoners hoorden harde geluiden en gekraak voorafgaand aan de instorting.

De burgemeester van Bangsai, Khun Rungruengsin Wongsaithong, zei tegen de lokale nieuwsmedia: “We kregen te horen dat het gebouw aan alle kanten begon te kraken, we hebben alle huurders bevolen om direct te verhuizen en was er opdracht gegeven tot sloop van het gebouw voordat instortte. “

De burgemeester voegde eraan toe dat er een onderzoek zal plaatsvinden rond de instortingsoorzaak van de gebouw.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Khaochad
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Khaochad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!