Franse ambassade in Thailand start vaccinatiecampagne voor staatsburgers ouder dan 55 jaar

~GOED VOORBEELD DOET GOED VOLGEN~
(Nu maar hopen dat de Nederlandse en de Belgische ambassade Olleke Bolleke in Thailand leest)

BANGKOK:- De Franse ambassadeur in Thailand, Monsieur Thierry Mathou, aangekondigd dat de Franse ambassade samenwerkt met particuliere ziekenhuizen in Bangkok, Pattaya, Hua Hin, Ko Samui, Phuket, Chiang Mai, Khon Kaen en Udon Thani om gratis  vaccinaties voor sommige Franse staatsburgers die in Thailand wonen.

Alle Franse 55-plussers komen in aanmerking voor het vaccin. Het vaccin zal de enkelvoudige dosis Johnson & Johnson zijn die is goedgekeurd voor gebruik in Frankrijk en ook in Thailand.

Meer details, inclusief de datums waarop de vaccins beschikbaar zullen zijn en welke ziekenhuizen de vaccins zullen toedienen, zullen binnenkort op de ambassadewebsite worden aangekondigd.

Monsieur Mathou zei dat de vaccinatiecampagne die is uitgevoerd door de Franse ambassade in Thailand “ongekend” is, niet alleen in Thailand, maar in alle Franse netwerkambassades over de hele wereld.

Eerder deze maand had Monsieur Mathou een ontmoeting met de Thaise minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul om toestemming te vragen om 10.000 doses van het Johnson & Johnson-vaccin te importeren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: ThaiVisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!