Thaise politie is de laatste weken erg succesvol in het drugscircuit van Thailand en verricht menige arrestaties

~ALS DE SCHOUW TER KERKE VAART, BEGINT EEN ANDER ZIJN LEVEN~
(Er zal nooit een eind aankomen)

SAMUT PRAKAN:- De politie aldaar arresteerde een Nigeriaanse man en een Thaise vrouw voor cocaïnebezit en nam in een aparte zaak ongeveer een halve kilo heroïne in beslag die bestemd was voor Australië.

Het hoofd van de Thaise anti-narcotica brigade, khun Wichai Chaimongkol, verklaarde dat er gisteren 470 gram heroïne in een fotolijst in een pakket bij een rederij in het Bang Phli-district van Samut Prakan was gevonden, het pakketje kwam uit Surat Thani en was bestemd voor Australië.

Ondertussen is maandag ook 390 gram cocaïne in beslag genomen bij een postbedrijf.  Het medicijn zat verstopt in mascarabuisjes die vanuit Costa Rica naar Pathum Thani werden gestuurd.  De politie arresteerde later de 27-jarige  Khun Nuchanart Leela,  de vermeende ontvanger, in het district Khlong Luang.

De politie arresteerde ook de Nigeriaanse staatsburger Ejimadu Uchechukwu Benjamin, 41, in het district Bang Na voordat hij 79 gram cocaïne aantrof in zijn flat in het Srinakarin-gebied.

Elders hebben de DSI en de anti-narcoticapolitie 50 miljoen baht in beslag genomen in een drugszaak in de provincie Tak.

De inbeslagnames van leden van dezelfde familie werden maandag ook gedaan nadat de politie vermoedde dat financiële transacties in verband werden gebracht met een drugsnetwerk.

Sinds 2013 circuleerde er gemiddeld 500 miljoen baht per jaar op hun bankrekeningen, aldus de politie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!