Fotomodel in Thailand krijgt een bod om haar oude iPhone met pikante inhoud voor 400.000 baht aan een fan te verkopen 

THAILAND:- Een sexy Thais model heeft 400.000 baht aangeboden gekregen van een fan voor haar oude iPhone 12 Pro Max nadat ze op sociale media had aangekondigd dat het te koop was, inclusief haar sexy foto’s en video’s.

Honderden Thais stonden afgelopen weekend in de rij bij de Apple-winkels van het land om de nieuwe iPhone 14 te kopen, ondanks klachten dat de prijs behoorlijk hoog is.  Het sexy Thaise model, Kanokyada “Qa-nan” Jitampon, was het met haar landgenoten eens en wilde de kosten breken door haar oude iPhone te verkopen en een nieuwe iPhone 14 Pro Max 128GB te kopen.  Met het  bod van 400.000 baht zou zij meerdere gloednieuw iPhones kunnen kopen.

De 26-jarige plaatste gisteren een foto van haar iPhone 12 Pro Max op Facebook met een bijschrift dat zei …

 “Ik verkoop mijn iPhone 12 Pro man om een ​​iPhone 14 te kopen. Inclusief mijn sexy foto’s en video’s als bonus, De prijs is bespreekbaar!  Hahaha.”

Haar bericht ging viraal op Thaise sociale media en kreeg meer dan 63.000 reacties, 2.890 reacties en 1.800 aandelen.  Kanokyada maakte ook openbaar dat ze geen foto’s of video’s op de oude telefoon zou verwijderen en gaf de potentiële eigenaar een voorbeeld van de sexy inhoud erop.

De telefoon beschikt over bijna 30.000 sexy foto’s en 4.000 video’s waar de kijker opgewonden van zou kunnen worden

Veel fans reageerden op het bericht.  Sommigen vroegen naar de prijs, sommigen drongen er bij Kanokyada op aan een veiling te openen, en velen zeiden dat de prijs zelfs hoger zou zijn dan de nieuwe iPhone 14.

Khun Kanokyada gaf gisteren aan de media toe dat ze het bericht voor de lol deelde, maar er waren meer dan 3.000 mensen die haar een bericht stuurden in de Facebook-chat om naar de prijs te vragen.

Een man bood 400.000 baht aan, maar ze heeft nog niet ingestemd om het aan iemand te verkopen.  Kanokyada voegde eraan toe dat ze zou kunnen verkopen als ze tevreden is met de prijs.

Kanokyada vertelde de media dat ze haar sexy foto’s en video’s niet zou verwijderen, en voegde eraan toe dat ze niet bang is dat de inhoud zou worden gelekt omdat ze altijd sexy foto’s op sociale media plaatst.

Zij eindigde door te zeggen dat iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van haar telefoon contact met haar kon opnemen om eerst een prijs af te spreken.

Khu. Kanokyada is een bekend Thais sexy model en social media influencer met 1.696.405 volgers op haar Facebook-pagina genaamd กนกญาดา จิตอำพัน, 499.531 volgers op Instagram qanan_kanokyada en 2.700.000 volgers op TikTok @kanokyadaz.  Ze modelleert meestal in nachtclubs en autosalon-evenementen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: ManagerOnline 
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: ManagerOnline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!