Formule 1 Coureur Max Verstappen geeft zijn team een dikke pluim: Heel sterke prestatie’

AUSTIN:- Max Verstappen reageerde erg opgetogen met zijn eerste pole position in Austin. De WK-leider weet zondag Lewis Hamilton naast zich op de eerste startrij.

,,Mijn eerste ronde in Q3 was niet geweldig en in de laatste ronde begon het een beetje te miezeren, dus ik wist niet zeker of ik mijn tijd vast kon houden. Gelukkig was het genoeg om pole te pakken”, aldus Verstappen, die zijn team Red Bull complimenteerde en stelde dat zijn auto een stuk beter aanvoelde dan vrijdag. ,,Met Sergio Pérez ook nog op de derde plaats is dit een heel sterke prestatie als team. Hopelijk kunnen we dat zondag herhalen.”

Hamilton was met Mercedes erg rap in de eerste vrije training op vrijdag, maar zag dat hij een dag later niet was opgewassen tegen Verstappen. ,,Die gasten waren enorm snel”, aldus de zevenvoudig wereldkampioen. ,,Met die laatste ronde was ik wel tevreden, ik denk dat het alles was wat erin zat. Hopelijk kunnen we morgen een goede race hebben, direct richting bocht 1.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: redactie 
Bron: Telegraaf.nl

Eén gedachte over “Formule 1 Coureur Max Verstappen geeft zijn team een dikke pluim: Heel sterke prestatie’”

  1. Mijn complimenten Olleke Bolleke voor de correcte vertaling. Lees met veel plezier deze site. Ben wel 30.000 km ver. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!