Negenjarige jongen en zijn zesjarige zusje verdrinken in een kleine vijver in het Ban Bueng district van Chonburi

CHONBURI:- Een negenjarige jongen en zijn zesjarige zusje zijn het afgelopen weekend op tragische wijze verdronken in een vijver in het district Ban Bueng, zo lieten familieleden en lokale autoriteiten aan de lokale pers weten.

De hulpdiensten werden afgelopen weekend op de hoogte gebracht van het ongeval in een vijger, de vijver in kwestie is 10 meter breed, 15 meter lang en ongeveer drie meter diep.

De twee jonge dodelijke slachtoffers werden door familieleden geïdentificeerd als een negenjarige jongen, Anucha Watayotha, en zijn zesjarige zusje Thitaya Watayotha.

Omwonenden hadden de kleine Thitaya uit het water gehaald voordat eerstehulpverleners ter plaatse waren.  Thitaya werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, maar werd bij aankomst door de medici dood verklaard.

Het lichaam van Anucham werd later door een reddingsduiker in de vijver gevonden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u vertaald heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties:  Top Nieuws 
Content:  Wisarn Sangjaroen 
Bron:  Top Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!