Familieruzie in Pattaya eindigt na de nodigde borrels in een steekpartij

PATTAYA:- Gistermiddag is een 42-jarige man zwaargewond geraakt nadat hij n zijn huis in Pattaya werd neergestoken. De politie van deze kustplaats werd om 5 uur op de hoogte gebracht van het incident in een huis in de wijkgemeente Nongprue. Hulpdiensten, politie en Pattaya News arriveerden ter plaatse en troffen Khun Songklod Noipojjana gewond voor zijn huis aan.

Hij had ernstige verwondingen opgelopen door steekwonden in zijn buik en bloedde hevig. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht. De verdachte, khun Amnart Buachuen, 42 jaar,  was nog in het huis. De politie nam ter plaatse een keukenmes in beslag.

De 32-jarige Khun Kanissara Mahamat, de zus van de gewonde man, vertelde tegen de politie: “De verdachte en zijn schoonmoeder wonen bij ons in het huis. Khun Amnart en mijn broer zaten stevig te drinken, toen ze plots begonnen te vechten,  ik heb geen idee wat de steekpartij veroorzaakte.”

Khun Amnart werd naar het politiebureau gebracht voor verdere juridische stappen. Hij toonde geen berouw voor wat hij had gedaan en probeerde tijdens zijn arrestatie omstanders, politie, verslaggevers en familieleden van de gewonde man uit te dagen tot een gevecht.

Khun Amnart zit voorlopig achter de tralies van het politiebureau in afwachting van verdere juridische stappen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News

Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!