Familieleden van de op Phuket vermoorde Jimi Sandhu alias “Slice” hebben het af laten weten

PHUKET:- De familie van de Indiase gangster  die op 4 februari op deze eilandprovincie werd doodgeschoten, hebben hun bezoek om zijn lichaam terug te brengen naar India geannuleerd , zo liet de politie van Phuket weten.

Luitenant-kolonel Ekachai Siri, een inspecteur van de toeristenpolitie van Phuket, zei dat de familieleden aanvankelijk van plan waren om naar Thailand te komen om het lichaam van Jimi Singh Sandhu gisteren op te halen, maar dat ze van gedachten waren veranderd.

Ze hebben een privébedrijf in Phuket de opdracht gegeven om het lichaam terug te sturen naar India, zei hij.

Generaal-majoor Kemarin Hassiri, commandant bij de Koninklijke Thaise politie, zei dat de familieleden een lokaal advocatenkantoor hadden gemachtigd om de zaak af te handelen.

De 32-jarige Mr. Sandhu, werd in de nacht van 4 februari door twee gewapende in een hooter geklede mannen op de parkeerplaats van zijn gehuurde villa aan het strand op het strand van Rawai dood geschoten.

De recherche maakte bekend dat de twee verdachten Thailand half december binnenkwamen en Thailand verlieten via de luchthaven Suvarnabhumi op 6 februari, twee dagen na de moord.  De een vloog naar Amsterdam, de ander naar Frankfurt.

De rechtbank van Phuket heeft internationale arrestatiebevelen tegen hen uitgevaardigd.

Ze zijn geïdentificeerd als Gene Karl Lahrkamp, ​​36, en Matthew Leandre Ovide Dupre, 36. Beiden zijn Canadezen.

Matthew Leandre Ovide Dupre (links) en Gene Karl Lahrkamp worden begin deze maand gezocht voor de moord op Jimi Singh Sandhu in de provincie Phuket.

Volgens de politie was Sandhu in 1990 in India geboren en in 1997 naar Canada verhuisd.

Op 20-jarige leeftijd werd hij gezocht door de Indiase politie in verband met 14 illegale drugsfabrieken die actief zijn in het westen van India, aldus de politie.  De daar geproduceerde drugs werden naar Canada, Afrika en Thailand gesmokkeld, aldus de politie.

De politie zei dat Sandhu ook lid was van twee bendes in Canada, beide bendes zijn betrokken in de drugshandel.

Volgens de Thaise politie werd Sandhu in 2016 uit Canada gedeporteerd wegens illegale drugszaken en andere misdaden.

Sindsdien wordt aangenomen dat hij heen en weer reisde tussen Dubai en Zuidoost-Azië.

De lezers  worden dringend verzocht geen opmerkingen in te dienen die juridische geschillen kunnen veroorzaken, waaronder lasterlijk, vulgair of gewelddadig taalgebruik, verkeerd gespelde namen,  citaten zonder bron of iets dat kritisch wordt geacht over de monarchie te plaatsen.

Informatie en bron
Illustraties: Chanat Katanyu 
Content: Olleke Bolleke in Zuid-Thailand 
Bron: The Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!