Drie Thaise  toeristen ernstig gewond bij val van een brug op Koh Larn

PATTAYA:- Drie Thaise toeristen hebben een ernstige smak gemaakt nadat ze het afgelopen weekend van een uitkijkbrug waren gevallen toen een houten brugreling op Koh Larn het begaf.

Eerder deze week waren vier dames foto’s aan het maken op de uitkijkbrug bij Sang Wan Beach. De brugreling waartegen de vrouwen leunden brak en brak, Volgens hun verklaring, leunden de vrouwen tegen de brugleuning, toen deze plots brak en het gezelschap twee meter naar beneden tuimelden. Alle vier kwamen terecht op de scherpe rotsen in zee, drie van hen liepen ernstige verwondingen op. Een van hen liep slechts lichte verwondingen op. Alle vier werden voor medische hulp naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

Lokale verslaggevers gingen na het incident naar de houten brug om het gebied, dat zo’n 100 meter lang in zee ligt, te bekijken. Bewoners van Koh Larn beweerden dat dit niet de eerste keer was dat deze specifieke brug problemen had en beweerden dat andere mensen in het verleden waren gevallen, hoewel ze niet zo ernstig gewond waren geraakt. Eerdere problemen werden echter niet breed uitgemeten in de pers. Dit specifieke incident ging echter viraal en trok veel aandacht op Thaise sociale media.

Het stadhuis van Pattaya repareert nu de brug, bovendien heeft de gemeente Pattaya 5,000 baht als compensatie aan elke gewonde toerist uitbetaald.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!