Ex-speler RC Genk trekt na omzwervingen in China en Japan naar Thaise topclub

BURIRAM:- Ayub Masika (29) heeft een nieuwe exotische uitdaging te pakken. De Belgische Keniaan zat sinds augustus zonder club, nadat zijn contract bij Japanse Vissel Kobe afliep. Masika zet zijn carrière voort bij Buriram United, een topclub uit Thailand.

Masika speelde in de jeugd onder meer voor Anderlecht en Germinal Beerschot. Hij maakte zijn profdebuut bij Racing Genk, waar de winger nooit echt kon doorbreken.

De vijtienvoudige Keniaanse international speelde zich bij Lierse in de belangstelling. BJ Rehne had één miljoen veil om hem in de winter van 2017 naar China te halen. 

Nu ondertekent Masika een contract van 1,5 seizoen bij Buriram United, dat op een tweede plaats staat in de Thaise hoogste klasse.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Twitter
Content: Bart Vandenbussche
Bron: Voetbalkrant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!