Even alle zes openingsrestricties voor de bedrijven in Bangkok en donkerrode zones op een rijtje

BANGKOK:- Zoals gisteren bekend gesmaakt zal het administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA de veiligheidsbeperkingen voor bedrijven per 1 september gaan versoepelen.  Dit omvat het opnieuw openen van winkelcentra, schoonheidssalons, massagewinkels, sportvelden, openbare parken en bedrijven die buiten werken. 

Dokter Apisamai Srirangsan van het Centrum meldde gisteren de kleuren codering voor elke provincie met betrekking tot de Covid-19-situatie hetzelfde zullen blijven.  Dit is om te categoriseren hoe ernstig Covid-19 in elke provincie is.  De arts verklaarde ook dat het ministerie van Volksgezondheid de huidige situatie in Thailand aankan.

De autoriteiten meldden dat er 6 wijzigingen zullen zijn in de veiligheidsmaatregelen in de 29 provincies die zijn gecategoriseerd als de rode zones en de donkerrode zones.  

De nieuwe wijzigingen gaan in op 1 september 2021.

1. Reizen door provincies kan alleen voor essentiële reisredenen.  Degenen die positief testen of degenen die Covid-19 hebben gehad, wordt geadviseerd om het Travel Back Home Project te volgen om de verspreiding van het virus te helpen beperken.  Het openbaar vervoer stelt de capaciteit vast op 75%.  Passagiers moeten te allen tijde een mondkapje dragen en voedsel nuttigen in de voertuigen is niet toegestaan.

2. Openlucht restaurants of die geen airconditioning hebben, kunnen dineren met een capaciteit van 75%.  Restaurants met airconditioning mogen laten dineren met een capaciteit van 50%.  Van bedrijven wordt verwacht dat ze de veiligheidsmaatregelen strikt opvolgen.

3. Regelgeving voor winkelcentra en gemeenschapswinkelcentra kan zoals gewoonlijk weer opengaan, met uitzonderingen voor sommige bedrijven.  Bioscopen, spa’s, funparken, fitnesscentra, zwembaden, tutorcentra en conferentiecentra moeten nog steeds gesloten blijven.

4. Bedrijven die veiligheidsmaatregelen moeten volgen, zoals massagewinkels, schoonheidssalons en schoonheidsklinieken.  Schoonheidssalons mogen alléén haar knippen, massagewinkels mogen alléén voetmassages geven en schoonheidsklinieken mogen alléén producten verkopen.

5. Onderwijsgebouwen mogen met toestemming van de verantwoordelijke overheidssector in gebruik worden genomen.

6. Sportstadions en openbare parken mogen weer open als de activiteiten buiten plaatsvinden.  Activiteiten zijn toegestaan ​​zonder publiek.  Deze locaties mogen elke dag open tot 20.00 uur.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: khaosod
Vertaling: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: khaosod

2 gedachten aan “Even alle zes openingsrestricties voor de bedrijven in Bangkok en donkerrode zones op een rijtje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!