Er zijn méér Thaise evacuees uit Oekraïne in Thailand gearriveerd

BANGKOK:- Gisteren is een andere groep Thaise staatsburgers uit Oekraïne in Thailand aangekomen. De Koninklijke Thaise Ambassade liet weten  dat er nog 8 Thaise burgers waren die Oekraïne niet konden verlaten, maar dat ze allemaal veilig en wel waren.

De Thaise Ambassade in Warschau, Polen, zei dat de derde groep van 40 Thaise staatsburgers Polen verlaten had en gisteren met een vlucht van Emirates Airlines op Bangkok Suvarnabhumi Airport geland waren.

Volgens de ambassade is een andere groep van 43 mensen veilig gereisd van een evacuatiecentrum in Lviv, Oekraïne naar Warschau, Polen.  Deze evacués vertrekken vandaag (vrijdag) naar Thailand.

Ondertussen meldde de Thaise ambassade in Warschau dat er 8 Thaise burgers waren die Severodonetsk en Mykolayiv niet konden verlaten omdat de situatie onveilig was.  Er wordt zo snel mogelijk hulp geboden.

Daarnaast heeft de Thaise ambassade in Boekarest, Roemenië, hulp verleend aan 16 burgers die uit Oekraïne waren gevlucht.  Vandaag vliegt deze groep terug naar Thailand.

Tot nu toe zijn 203 van de 256 Thais al vertrokken uit Oekraïne.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: NNT News 
Content: Olleke Bolleke in Centraal-THAILAND
Bron: NNT News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!