Thaise vrouw valt dronken Thaise man aan met harpoen – 17 hechtingen aan geslachtsdeel

BURIRAM:- In het normaal vredige Tajong-subdistrict in Lahansai in de provincie Buriram, voltrok zich een echtelijke ruzie, wat de man des huizes moest bekopen met een zeer pijnlijke ervaring.

Op het moment dat journalisten van deze ruzie hoorden, zijn ze in de auto gestapt en naar de Isaan gereden. Daar in Moo 20 van Tajong troffen ze de 43-jarige khun Chanita aan, die maar al te bereid was om haar deel van het gebeurde te vertellen

Ze vertelde 21 jaar lang met haar man getrouwd te zijn en dat ze het beu was, dat hij altijd in de lorum was en problemen maakte. 

Het was deze keer niet anders, ze gaf toe dat ze moe was nadat ze de hele dag suikerriet had gesneden en verloor dit keer haar zelfbeheersing toen hij haar keel dichtkneep. In een snelle reactie greep zij hem in het kruis, en draaide zijn “happie” zover om als mogelijk en liet niet los om de pijn te vergroten.

Ze beweerde geen wapen te hebben gebruikt, toen ze niet verder kon draaien, liet ze los waarna haar man het huis uit vluchtte om bij zijn moeder uit te huilen. 

De journalisten troffen de 45-jarige khun Bunchoey bij het huis van zijn moeder aan en hij vertelde in tranen van pijn zijn eigen verhaal.

Hij sprak over het onophoudelijke gezeur van zijn vrouw gedurende 21 jaar dat hij met haar getrouwd was. Hij vertelde dat ze ruzie kregen omdat hij de rijst voor het avondeten niet had gekookt. Ze raakte zo geïrriteerd dat ze de harpoen van de muur pakte die gewoonlijk werd gebruikt om te vissen.

Ze mikte met de harpoen op zijn onderlichaam en raakte het precies in het kruis, waarna ze de afgeschoten speer ronddraaide als een vis aan het spit. 

Hij was op een motorfiets naar zijn moeder gevlucht en was niet van plan om medische hulp in te roepen. Maar ’s morgens was hij in doodsangst, zoveel bloed als dat er op zijn brits lag en ging naar het ziekenhuis van Lahansai, waar de dokter het boeltje dichtnaaide met 17 hechtingen.

Hij wacht geduldig zijn tijd bij zijn moeder af, tot zijn vrouw gekalmeerd is, omdat hij bang dat zij weer haar speer op hem richt, zo vertelde khun Bunchoey, en eindigde zijn klaagzang met dat hij niet van plan was om aangifte bij de politie te doen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties:  Amarin TV 
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand
Bron: Amarin TV  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!