Er wordt de komende dagen zware regenval in alle regio’s van Thailand verwacht

BANGKOK:- Het Thais meteorologisch instituut maakte deze morgen bekend dat een tropische storm geleidelijk zwakker wordt, maar nog steeds zware tot zeer zware regenval veroorzaakt. 

Verwacht wordt dat het de komende dagen, van 27 tot 29 september. Thailand zal passeren. Hoewel de tropische depressie is afgezwakt en nadert aanzienlijk lagedrukgebied de regio Da Nang-regio in Vietnam. 

Verwacht wordt dat het de noordoostelijke moessondal zal volgen en het bovenste deel van Thailand ingaat. Het zal resulteren in zware regenval in verschillende gebieden, waaronder de noordelijke, noordoostelijke, centrale, Bangkok, oostelijke en zuidelijke regio’s. van Thailand.

Bewoners in deze gebieden moeten op hun hoede zijn voor mogelijke gevaren zoals zware tot zeer zware regenval en sterke windstoten, die kunnen leiden tot plotselinge overstromingen en aardverschuivingen, vooral in heuvelachtige en laaggelegen gebieden.

Het wordt ook aanbevolen om voorzichtig te zijn tijdens het reizen door gebieden met onweersbuien en om open velden, grote bomen en grote reclameborden te vermijden.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: TMD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!