Er worden vandaag de nodigde donderbuien in Noord-Thailand voorspeld

PATTAYA:- Er zijn vandaag onweersbuien voor het bovenste deel van Thailand voorspeld, met waarschijnlijk wijdverspreide zware regenval in de noordelijke regio, zo liet het thais meteorologisch instituut zojuist weten.

Deze omstandigheden worden veroorzaakt door het zwakke hogedruksysteem boven Thailand en de Zuid-Chinese Zee, en door de oostelijke en zuidoostelijke wind die vocht door het land blaast.

De bewoners moeten op hun hoede zijn voor de zware omstandigheden die plotselinge overstromingen en overstromingen kunnen veroorzaken, vooral langs uitlopers in de buurt van waterwegen en laaglanden. Al het verkeer moet voorzichtiger zijn, zo waarschuwde het instituut .

Voor de omstandigheden op zee kunnen de golven in de Andamanse Zee en de Golf oplopen tot een meter hoog en tijdens onweersbuien tot meer dan twee meter hoog. Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan en onweersbuien vermijden, aldus de afdeling.

De gebieden die naar verwachting getroffen zullen worden door onweersbuien zijn:
* NoordChiang Mai, Chiang Rai, Phayao, Nan, Lampang, Phrae, Tak en Phitsanulok.
* Noordoosten: Loei, Nong Bua Lamphu, Chaiyaphum, Khon Kaen, Nakhon Ratchasima, Buriram, Surin, Sisaket en Ubon Ratchathani.
* CentraalNakhon Sawan, Uthai Thani, Kanchanaburi, Suphanburi, Lopburi en het grootstedelijk gebied van Bangkok.
* OostChonburi, Rayong, Chanthaburi en Trat.
* ZuidChumphon, Surat Thani, Nakhon Si Thammarat, Phatthalung, Phuket, Krabi, Trang en Satun.

Uw weerbeer Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!