Jetski ramt op de Khlong Nong Ngu Hao in Centraal-Thailand een longtailboot, waarbij drie mensen om het leven kwamen 

SAMUT PRAKAN:- Drie mensen aan boord van een longtailboot kwamen gisteren om het leven toen een snel varende jetski hun boot in een kanaal in het Bang Phli-district van Samut Prakan ramde.

Voordat het tragische incident plaatsvond, voeren vier jetskiërs met hoge snelheid over de Khlong Nong Ngu Hao nabij Soi Wat Sri Wareenoi. 

Een van de bestuurders verloor plotseling de controle over zijn voertuig. Hij viel in het water en zijn vaartuig ramde een longtailboot die van de overkant kwam richting. Door de kracht van de crash kwamen de bootbestuurder en twee andere passagiers om het leven.

De politie heeft de jetski bestuurder, geïdentificeerd als de 31-jarige khun Rabin. Hij aangeklaagd wegens roekeloosheid die de dood en materiële schade veroorzaakte. Tijdens het verhoor klaagde hij over pijn op de borst en werd hij naar het ziekenhuis gestuurd. 

Ondertussen heeft functionaris van het Maritieme Departement een klacht ingediend tegen khun Rabin voor het gebruik van het vaartuig zonder vaarbewijs , waarop een boete van 10.000 baht staat of een gevangenisstraf van maximaal zes maanden.

Olleke Bolleke in Centraal-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!