77-jarige Australische man teruggevonden nadat hij tijdens een wandeling op Koh Larn vermist werd

KOH LARN:- Een 77-jarige Australische man werd uiteindelijk teruggevonden nadat hij tijdens een wandeling op Koh Larn vermist weten, weliswaar met lichte verwondingen en uitputting van zijn beproeving. Bijna 100 mensen namen naar verluidt deel aan het zoektocht naar hem.

De reddingsdienst van Baan Koh Larn ontvingen een rapport van het politiebureau van Pattaya dat een 77-jarige Australische toerist, wiens naam werd achtergehouden, eergisteren, verdwaald was nabij Samae Beach op Koh Larn. De man was naar verluidt uit zijn wandelgroep bestaande uit 20 personen plotseling verdwenen.

Volgens rapporten hebben bijna 100 bewoners van Koh Larn-samen met de reddingsdienst het eiland verkend en vonden hem uiteindelijk na drie uur zoeken diep in het bos. 

De 77-jarige man leek naar verluidt vermoeid, dorstig en had last van verschillende schaafwonden aan zijn voeten. Vervolgens werd hij voor medische behandeling naar het Baan Koh Larn Medical Center gebracht.

De Australische toerist zou naar verluidt snel herstellen in het ziekenhuis zo menen de heren doktoren.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: อนันต์ กิ่งสร / ทิวากร กฤษมณี 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: 77Khaoded 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!