Enquête rangschikt de hoofdstad van Thailand als 6e van de wereld als congresstad

THAILAND:- Volgens GainingEdge’s 101 Cities Global Survey, ’s werelds toonaangevende adviesbureau voor de MICE-industrie, is Bangkok gestegen naar de 6e plaats in de International Convention Destination City in 2021, tegen de 8e plaats in 2020.

Het bedrijf onderzocht 101 steden die waren geselecteerd uit de lijst van de International Congress and Convention Association met de grootste internationale congressteden voor 2017-19.

De International Convention Destination Competitive Index hield rekening met infrastructuur, gemakkelijke toegang tot steden, logistiek, aantrekkelijkheid als reisbestemming en kosten van operaties door planners en organisatoren.

Parijs stond bovenaan de conventiebestemmingen in de wereld voor 2021.

De top 10:
1. Parijs
2. New York
3. Singapore
4. Peking
5. Tokio
6. Bangkok
7. Londen
8. Barcelona
9. Istanboel
10. Washington

In de top 10 van specifieke steden in de regio Azië-Pacific stond Bangkok op de 4e plaats, achter Singapore, Peking en Tokio, en voor Hong Kong, Shanghai, Kuala Lumpur, Seoel, Macau en Bali.

KhunChiruit Isarangkun na Ayutthaya, president van het Thailand Convention and Exhibition Bureau (TCEB), zei dat het een grote eer is dat Bangkok in 2021 op de zesde plaats van de wereld staat als stad van congresbestemming. 

De TCEB werkt aan het verbeteren van haar producten en diensten  om internationale congresplanners en internationale collega’s aan te trekken, zei hij.

De nieuwe ranglijst van Bangkok kwam naarmate de MICE-evenementen worden hervat, waarbij de Thaise hoofdstad de Global Summit of Women van 23-25 ​​juni van dit jaar organiseert, terwijl het Queen Sirikit National Convention Centre in september volledig operationeel zal zijn en de locatie zal zijn voor de Azië-Pacific Top over economische samenwerking 2022 in november.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!