Enorme zoekactie in Noord-Thailand op touw gezet om een vermiste toerist te vinden, tot nu toe zijn enkel zijn schoenen en rugzak gevonden 

UTTARADIT:-  De persoonlijke bezittingen van een toerist die sinds vorige week vermist is, werden gistermiddag op de Uttaradit berg in het Phu Soi Dao National Park gevonden. De 27-jarige Thanwarich Mateema uit Maha Sarakham was alleen op reis en werd donderdag voor het laatst gezien. Zijn vermiste schoenen en rugzak werden ontdekt op een steil pad in het park.

Parkwachters, militairen, politie en vrijwilligers, hebben hun krachten gebundeld om de vermiste man te vinden, maar de zware regenval in district Nam Pad bemoeilijkt het zoeken.

De Pha Muang Force meldde dat ongeveer 50 teams bij het zoeken betrokken waren, gisteren is dat opgeschaald naar 100 zoekteams.

Zijn ouders en andere familieleden reisden vanuit de noordoostelijke provincie Maha Sarakham om deel te nemen aan de zoekoperatie en te bidden voor zijn veilige terugkeer. De familie heeft goede hoop dat het zoek- en reddingsteam Thanwarich Mateema snel zal vinden.

De familie en reddingswerkers blijven hopen op een gelukkig einde aan deze moeilijke situatie. De zaak herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om altijd voorzichtig en goed voorbereid te zijn tijdens wandel- en buitenactiviteiten.

Olleke Bolleke in Pattaya 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!