Enorme python wringt zich in Sri Racha in allerlei bochten en komt in de afvoer vast te zitten

~ZICH IN ALLERLEI BOCHTEN WRINGEN~
(Er op alle mogelijke wijzen proberen uit te geraken)

SRI RATCHA:- Een drie meter lange python moest gisteren in Sri Racha gered worden nadat het serpent vast kwam te zitten terwijl het probeerde via een afvoer de weg te verlaten.

Foto’s van de vastzittende slang gingen uitgebreid op Thaise sociale media viraal kort nadat de inwoners van Chonburi enorm geamuseerd waren.

De rddingswerkers werden rond 15:00 uur door een bezorgde bewoner op de hoogte gesteld van de python welke zich gisteren muurvast in Soi Khao Din in Nong Kham vast gevochten had. 

Reddingswerkers en dierenbescherming kwamen ter plaatse en troffen de python aan die vastzat in verschillende leidingen op een afvoerdeksel in het midden van de weg, radeloos kijkend naar de hachelijke situatie waarin “Ka” zich bevond.

Reddingswerkers trokken de python voorzichtig uit het mangat.  De python was ongeveer drie meter lang en bleef ongedeerd.

De 67-jarige Khun  Petcharat Promueang, 67, vertelde tegen “Snelle Jelle, onze razende reporter het volgende: “Ik reed op mijn motor naar huis toen ik verschillende honden midden op de weg woedend tegen de afvoer zag blaffen.  Ik stopte om te zien waar ze naar keken en toen zag ik de python.  Ik heb voorkomen dat de honden het reptiel aanvielen toen ik uiteindelijk hulp ingeroepen.”

Khun Petcharat merkte op dat de python onlangs een maaltijd leek te hebben gegeten, een van de redenen waarom hij niet uit de regenafvoer kon ontsnappen.  De slang zal naar verluidt naar een nabijgelegen bosgebied worden gebracht en worden vrijgelaten en zal niet worden geschaad, aldus medewerkers van de dierenbescherming.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Pattaya News
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Pattaya News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!