18 mensen gearresteerd en 8 luxe auto’s bij een inval in Pathum Thani in beslag genomen

~ZEG MAAR DAG MET JE HANDJE~
(Dat gaat niet meer door, vergeet het maar)

PATHUM THANI:- De 2e afdeling Cyber ​​Taskforce van de Thaise politie is gisteren twee huizen in Pathum Thani had binnengevallen waarvan gedacht werd dat deze werden gebruikt voor het exploiteren van verschillende online gokwebsites, bij de inval werden 18 mensen gearresteerd.

De verdachten werden stuk voor stuk. beschuldigd van het illegaal runnen van een online gokoperatie en het overtreden van het Noodbesluit, dat is ingesteld om de verspreiding van het Covid19 virus in te dammen.  Onlangs heeft de Thaise regering strenge beperkingen opgelegd in Bangkok en de omliggende provincies, waaronder Pathum Thani, dat bijeenkomsten beperkt tot niet meer dan 5 personen.

De politie deed onderzoek naar verschillende gokwebsites en verkreeg huiszoekingsbevelen van de Thanyaburi Court voor huizen die ervan verdacht werden gelinkt te zijn aan de websites.  

De taskforce nam 16 computers, 8 luxe auto’s en 11 miljoen baht in contanten in beslag.  Volgens de plv. politiechef, die ook als directeur van de taskforce fungeert, kunnen activa die zijn verkregen via illegale gokactiviteiten, door de autoriteiten in beslag worden genomen op grond van de Thaise antiwitwaswet.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: The Nation 
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!