De internationale botenshow van Thailand zet Phuket volgend jaar weer op de kaart

~SCHOON SCHIP MAKEN~
(Met een schone lei beginnen)

PHUKET:- Snoeihard getroffen door het Covid19 virus worstelt om het hoofd weer boven water te krijgen, en zal wanneer het nieuwe jaar zich aandient in januari van 6 tot en  met 9 januari de internationale botenshow van Thailand in de Royal Phuket Marina haven gaan lanceren.

De organisatie “JAND Events” geheten, maakt zich na het “Sandbox-succes” (Hum) van Phuket op om Thailand’s  rijke jetsetters te verwelkomen

De positie van Phuket als het maritieme en lifestyle-centrum van Azië zal worden getoond met nieuwe exposantenpaviljoens en bezoekersactiviteiten op een nooit eerder vertoonde schaal, zegt de organisator.

Komend jaar zal de “Thailand International Boat Show de lat hoger leggen voor boot- en lifestyle-tentoonstellingen in de regio. De eerste feedback van de industrie was erg goed en we verwachten een grote line-up van boten in het water en een opwindende collectie maritieme producten en  luxe levensstijl in de tentoonstellingshal aan de jachthaven”, zegt David Hayes, CEO van JAND Events.

Bezoekers zullen ook getuige zijn van de nieuwste lanceringen van ’s werelds meest iconische bootmerken, variërend van rubberboten en dagjesmensen tot superjachten.  Bezoekers aan land kunnen de nieuwste vaartechnologie, maritieme producten, gadgets en widgets kopen, terwijl ze ook genieten van luxe eigendommen, auto’s en lifestyle-merken die te zien zijn in de 2.500 m² grote tentoonstellingshal met airconditioning, het stadsplein en andere gebieden binnen Royal Phuket  Jachthaven.

 “Als aanvulling op de displays in het water en op het land, zullen we een opwindend programma van sociale evenementen samenstellen waar bezoekers overdag en ’s avonds van kunnen genieten. Van lanceringen en feesten tot entertainment aan het water, de Thailand International Boat Show wordt een evenement  niet te missen”, voegde Hayes eraan toe.

 De Thailand International Boat Show vindt plaats van 6-9 januari 2022 in de Royal Phuket Marina.  

Bezoek https://www.thailandinternationalboatshow.com.

Olleke Bolleke in Zuid Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!