Enorm hoge opkomst bij de eerste vaccinatiedag in Pattaya

~STADSNIEUWS~

PATTAYA:- Sophon Cable TV meldde op Facebook dat er grote aantallen mensen gistermorgen om 8 uur ’s onaangekondigd voor de eerste dag van vaccinatie in het Eastern Seaboard sportstadion bijeen waren gekomen.

De gezondheidsdienst hoopte 3.965 mensen met het Sinovac vaccin te injecteren.

Om 8 uur waren er 250 mensen die een wachtrijnummer hadden en 250 (het maximum) die tijdens de vrije inloop (waar Premier Prayut een tegenstander van is) waren gekomen, bijgevolg was dat de gezondheidsdienst de drukte niet aankon.

Sommige reacties van de Thaise bevolking over het verhaal waren positief, andere kritisch over wat er gebeurde uit angst voor de mogelijkheid van Covid19 infectie tijdens het vaccineren.

Dr. Charnchai Limthongcharoen, adjunct-directeur van het Bang Lamung-ziekenhuis, drong er bij mensen nogmaals op aan zich vooraf op Mor Prom te registreren.

Deze uitrol van vaccins is een klein deel van het Chinese vaccin voordat volgende maand grotere voorraden beschikbaar komen van Siam BioScience (AstraZeneca).

Andere plaatsen waar deze vaccinaties worden gedaan, zijn drie grote ziekenhuizen in Pattaya en in het Pong District.

De burgemeester van Pattaya, Khun Sontaya Kunplome, en Wutisak Singhadecho, de districtschef van Bang Lamung, waren gisteren in het stadion aanwezig om de situatie in ogenschouw te nemen.

Khun Sontaya trok een tevreden gezicht het drukke tafereel en zei dat er een wat moeilijkheden waren bij de ingang van het stadion, maar dat het verder volgens plan soepel was verlopen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Sophon Cable TV 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: Sophon Cable TV 

Eén gedachte over “Enorm hoge opkomst bij de eerste vaccinatiedag in Pattaya”

  1. waarom maken ze onderscheid tussen inwoners in pattaya , eerst Thaise mensen en daarna de falangs.deze virus wórdt overgedragen van mens tot mens !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!