Emile Ratelband woont ineens in Thailand en wordt voor de negende keer vader: ‘Ik vernoem hem naar Willibrord Frequin’

HUA HIN:- Positiviteitsgoeroe, huisbaas en mediapersoonlijkheid Emile Ratelband wordt dit jaar voor de negende keer vader.  De 72-jarige Arnhemmer heeft gekozen om via een draagmoeder in Thailand opnieuw voor nageslacht te zorgen.

Ratelband vertrok rond de jaarwisseling met stille trom en vestigde zich volledig in Thailand.  Enkele maanden geleden was hij ook in Zuidoost-Azië en werd het zaadje geplant voor familie-uitbreiding in 2022.

“Er komt een jongetje bij”, laat Ratelband trots weten vanuit Thailand.  Zijn aanstaande baby is vriendelijk nummer negen na Rolls, Minou, Charles, Beau Aimée, Georgine, Junior, Royce en (uit 2019) Betheke-Pleun.  Die kinderen kregen hij uit drie relaties en een draagmoederschap.  In 2011 werd Ratelband al voor de eerste keer opa.

In zijn bijzonder
De mediapersoonlijkheid zal zijn negende soort belangrijkste solo opvoeden.  “Of dat pittig is? Ik zie dat anders. Mijn exen hebben in het verleden hun kinderen hun vaders, dat zal nu niet gebeuren. Het is fijn als je het opvoeden hun t ar den hout kunt zelfs ma da zo en hout kunt en zo en wat is niet iedereen gegeven. Ik heb in het verleden een hoop gezeik gehad en wil zeker bewijzen dat ik het zelf kan.”

Dat maakt de keuze voor een Thaise draagmoeder ook, zegt Ratelband.  “Ik wil de garantie dat ik het zelf kan doen. De andere vrouwen in mijn leven hebben eigenlijk vooral het verlangen een soort op de wereld te zetten en hebben daarvoor een sterke bl en band zaaddonor reken, die later beta voor weer” terug.

Een zoon dankzij de Masai
Maar hoe weet de Ratelband eigenlijk al zeker dat het een jongetje is bepaald rond de twintigste week van de zwangerschap?  “Dat heb ik vier maanden al geregeld, omdat ik per se een zoon wilde. Ik heb kennis daarover weggehaald bij de Masai, een stam in Kenia. Later kwam ik een kippenfokker tegen die zei dat ook zij technieken gebruiken om een ​​​​hen of een haan te krijgen. Dus dat is geregeld.”

De naam van de nieuwe Ratelband, die naar verwachting in mei van juni wordt geboren, ligt voor vader Emile al vast: Willibrord, een hommage aan vriend en oud-collega Willibrord Frequin.  “Toen ik hem dat vertelde, op zijn 80ste verjaardag, was hij geraakt”, vertelt Ratelband.

En toch, het moet gezegd: Ratelband is volgens de letter van de wet 72 jaar.  Is dat niet wat oud om nog een nakomeling op de wereld te zetten?  Nee, zegt hij zelf.  “Ik ben 52 en leef als een 52-jarige, maar dan met de ervaringen van een 72-jarige.

Luiers verschonen
“Door mijn handelen en denken, door een jongere vrouw te nemen en nu weer vader te worden is het in feite een self-fulfilling prophecy geworden. Straks moet ik weer luiers verschonen, rekken en vo strekken. Daemon en spelen. van 52 jaar. En waar je mee omgaat, word je mee besmet.”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Erik van Dam
Bron: Div. Magazines

2 gedachten aan “Emile Ratelband woont ineens in Thailand en wordt voor de negende keer vader: ‘Ik vernoem hem naar Willibrord Frequin’”

 1. 52 jaar oud, dus hij hoeft ook geen AOW.
  Kinderbijslag kan hij ook vergeten in Thailand.
  Maar hopen dat hij een spaarpotje heeft, anders kan hij nog een winkeltje beginnen in iglo`s of sneeuwscooters.

 2. Belachelijk dat ze op die leeftijd nog kinderen nemen.
  De wereld is al overbevolkt.
  En buiten dat, als dat kind kan praten straks hoeft hij geen pappa te zeggen, maar gelijk Opa!!

  Veel plezier daar in Thailand.
  En blijf maar weg voorlopig.
  Van dat soort brulkikkers hebben we er zat in Nederland.
  Of kom je over een halfjaar weer terug??

  Net als Gorden?
  Blijft ook maar afscheid nemen 😎😎😎

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!