Russische man komt om het leven na een klimpartij in een elektriciteitspylon in Pattaya

PATTAYA:- Op deze vroege woensdagmorgen is Russische man overleden na een val uit een elektriciteitspylon voor het politiebureau van de wijkgemeente Nong Prue 

De 38-jarige man, geïdentificeerd als Stanislav Kosogin, werd rond 3 uur  dood gevonden op een betonnen blok op het voetpad bij een paal die elektriciteitskabels ondersteunde voor het politiebureau van Pattaya.

Hij had een bloedend hoofdletsel, een gebroken been en brandwonden aan zijn handen

Een 14-jarige jongen vertelde tegen de politie dat hij met vrienden aan het wandelen was toen hij plots een luide plof hoorde, hij draaide zich om en zag een buitenlandse man gewond op het betonnen blok liggen, bloedend uit zijn hoofd.

De politie zei dat bij een eerste onderzoek van het lichaam brandwonden werden gevonden die vermoedelijk afkomstig waren van elektrische draden op de palmen van beide handen.  Men geloofde dat hij op de elektriciteitspaal was geklommen en daarbij geëlektrocuteerd werd.

De politie zou de opnamen van beveiligingscamera’s onderzoeken om erachter te komen wat er exact is gebeurd.

Het lichaam van de man is voor autopsie naar een ziekenhuis gebracht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chaiyot Pupattanapong 
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand 
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!